DON’T LET THE SUN GO DOWN ON USH!

Kom samen met ons en John Williams in actie om de achteruitgang van ons zicht en gehoor te stoppen.

Klik op de button en kijk hoe ook jij in actie kunt komen!

USHERSYNDROOM

“Kies jij voor doof of blind?
Ik kan niet kiezen
want door het Ushersyndroom word ik doof én blind.”


USHER AWARENESS DAY

Elk jaar op de 3e zaterdag van september vieren wij ‘International Usher Awareness Day’. Op deze dag, die tegelijk valt met de herfst-equinox, staat de zon loodrecht boven de evenaar en duurt de dag net zo lang als de nacht. Vanaf de herfst-equinox is er elke dag minder licht en worden de dagen korter en de nachten langer.

0Weken0Dagen

OVER STICHTING USHERSYNDROOM

Stichting Ushersyndroom is een netwerkorganisatie voor en door mensen met Ushersyndroom, ondersteund door hun sociale omgeving.
Wij allen strijden voor een behandeling van Ushersyndroom.


ONZE DROOM

ALS JE DOOF ÉN BLIND WORDT…..

WAT KUN JE DAN NOG?

Als ambassadeur van Stichting Ushersyndroom en professioneel spreker inspireert Joyce de Ruiter, die zelf aan Ushersyndroom lijdt, organisaties met haar persoonlijke verhaal over weer- en wendbaar zijn in tijden van verandering. Zo houdt zij honderden professionals, managers, ondernemers dezelfde spiegel voor: onderuit of vooruit?

MOON ROCKET

USHIE, ONZE MASCOTTE

Ushie, onze mascotte met zwarte zonnebril en koptelefoon, is hot! Ushie staat symbool voor alle mensen die niet goed kunnen horen en zien door Ushersyndroom. Ushie is gender-neutraal, cool en springlevend!

LAATSTE NIEUWS

Overwin de Zevenheuvelen met het Run4Usherteam 

Al jaren is Stichting Ushersyndroom met een groot team van Run4Usher aanwezig tijdens de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Uiteraard zijn we óók dit jaar weer van de partij. In het weekend […]

DEZE WEBSITE

Via het ‘oogje’ links boven in het scherm kun je je persoonlijke voorkeuren instellen.

TOT NU TOE OPGEHAALD

1.271.399,-

Stichting Ushersyndroom besteedt de verworven inkomsten aan wetenschappelijk onderzoek voor een behandeling van Ushersyndroom en ter verbetering van kwaliteit van leven.