• SAMEN WERKEN AAN EEN TOEKOMST

    zonder beperkingen, zonder Ushersyndroom.

Ja! Ik wil onderzoek naar Ushersyndroom steunen!

Vaste donateurs zijn onmisbaar voor ons werk en voor jou! Voor elke vaste donateur ontvangt de stichting een subsidie om haar werk te kunnen blijven doen. En jij …… steunt hiermee onze stichting en haar doelstellingen. Vanaf €25 per jaar ben je al onze vaste donateur! 

Hoe vaak wil je geven?

Bedrag

Ushersyndroom is een ernstige aandoening waarbij het gehoor én zicht is aangetast. Leven met Ushersyndroom is ingrijpend en beïnvloed ook het leven van mensen om hun heen. Uiteindelijk worden mensen met Ushersyndroom doof én blind. Tot op de dag van vandaag is er nog geen behandeling om de achteruitgang van het gehoor en zicht te kunnen stoppen.  

Stichting Ushersyndroom financiert wetenschappelijk onderzoek naar een effectieve behandeling. Er is hoop! Help mee zodat kinderen kunnen blijven horen én zien.

Samen kunnen we werken aan een toekomst zonder beperkingen, zonder grenzen, zonder Ushersyndroom.

Als je liever doneert via bankoverschrijving, kan je jouw donatie overmaken naar rekeningnummer
NL 85 RABO 0362.3905.25
. Aangezien Stichting Ushersyndroom dan niet over je contactgegevens beschikt, ontvang je geen bevestiging of verder bericht.

Elke donatie is waardevol en brengt oplossingen voor Ushersyndroom dichterbij.

Wil jij weten wat Stichting Ushersyndroom doet met jouw donatie?

SCHRIJF JE IN!

Je ontvangt twee-maandelijks updates over belangrijke onderzoeken, indrukwekkende verhalen en de leukste acties en evenementen.

CONTACT

Stichting Ushersyndroom
Raapopseweg 128
6834 DV Arnhem

info@ushersyndroom.nl

KvK: 55 61 3004
RSIN 85 17 86 571