START EEN ACTIE

Ga je meedoen aan een sportieve activiteit? Bak jij de lekkerste cupcakes of maak je liever muziek op straat? Bedenk dé ultieme challenge die bij jou past en waarvoor jij geld wilt ophalen voor onze stichting.


#1000X1000

In Nederland zijn ongeveer 1000 mensen met Ushersyndroom. Stel je nu voor dat 1000 mensen een statiegeldactie bij meerdere supermarkten bij hen in de buurt starten en daarmee € 1000 ophalen.

1000×1000 = 1 miljoen!
Klein in actie, maar groots in resultaat!

DOE MEE MET EEN EVENT

Je kunt je ook aansluiten bij een van onze events! Ren bijvoorbeeld mee met team Run4Usher of loop mee met de Dam tot Dam wandeltocht. De events ’40 van Breda’ en het ‘Wateringse Veldloopfestijn’ in Den Haag zetten zich ook in voor onze stichting. 

Heb je zin om samen met je vrienden een event te organiseren? Leuk!!

ONDERNEEM MET IMPACT

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent dat je als bedrijf ook verantwoordelijkheid (wilt) dragen voor maatschappelijke problemen.

Laat je maatschappelijke betrokkenheid zien en steun Stichting Ushersyndroom.

ONTMOET USHIE

USHIE, onze mascotte met zwarte zonnebril en koptelefoon, staat symbool voor alle mensen die niet goed kunnen horen en zien door Ushersyndroom. USHIE is gendervrij, cool en springlevend!

KOM ALS SCHOOL IN ACTIE

Ook als school of leerling kun je veel doen voor Stichting Ushersyndroom. Zo kun je bijvoorbeeld een ‘korte-broekenactie’ houden, een spreekbeurt geven over Ushersyndroom of samen Usher-brillen knutselen. 

VIER JE VERJAARDAG

Vier jij binnenkort je verjaardag of bruiloft? Nodig familie en vrienden uit om op je feest te komen en vraag in plaats van cadeautjes een donatie voor Stichting Ushersyndroom.

RECYCLE VOOR ONS

Met jouw lege cartridges én oude mobieltjes kun jij onze onderzoekspot vullen. Klein in actie, maar groots in resultaat!
Hoe pak je dit aan, lees dan verder.

KOOP IETS IN DE SHOP

Geef jezelf of een dierbare een leuk cadeau uit onze shop en steun ons met de opbrengst van jouw aankoop!
Heb je (zelfgemaakte) producten die je via onze shop zou willen verkopen voor het goede doel? Laat het ons dan weten!

HELP MEE EN DONEER

Wil je meer weten over:

  • Doneren via de website
  • Sms-doneren
  • Machtiging
  • Doneren via de bank, vanuit binnen- en buitenland
  • Periodiek schenken

BESTEL PROMOTIE

Voor ondersteuning van je actie hebben wij een handige toolkit met folder, flyers en Usher-brilletjes.

DOE EEN SCHENKING

Schenken is een heel aantrekkelijke manier om ons te steunen. Vooral omdat Stichting Ushersyndroom een ANBI-status heeft, zodat jouw gift (zakelijk of privé) aftrekbaar is van de belasting.

WORD VRIJWILLIGER

Stichting Ushersyndroom draait volledig op de steun van vrijwilligers. Inmiddels zijn we te groot gegroeid om klein te blijven. Daarom zijn wij dringend op zoek naar jou!