1000 X 1000

In Nederland zijn ongeveer 1000 mensen met Ushersyndroom. Stel je nu voor dat 1000 mensen een statiegeldactie bij hen in de buurt starten. Per supermarkt wordt er zo’n 250 euro opgehaald. Als ieder persoon 4 supermarkten onder zijn hoede neemt, wordt er gemiddeld 1000 euro per persoon opgehaald. 1000×1000 = 1 miljoen!
Dat is nog eens groots denken en klein doen!

LIES KAN TOCH NIET HEEL NEDERLAND AF

Lisette Boddendijk startte haar eerste statiegeldactie in een supermarkt bij haar in de buurt. Deze actie was voor haar zo eenvoudig te organiseren en het bracht ook geld op voor het goede doel. Inmiddels heeft ze vele supermarkten benaderd en al veel geld opgehaald voor Stichting Ushersyndroom. ‘Het is de meest eenvoudige actie die je maar kunt bedenken’, zegt Lisette.

STAPPENPLAN STATIEGELD ACTIE

Wil je meehelpen met de statiegeldactie? Top!
Wij hebben een stappenplan gemaakt inclusief een flyer die jij zelf kan uitprinten.

GROOTS DENKEN, KLEIN DOEN

De Coop is op zoek naar goede doelen voor 2020 en verdubbelt het bedrag wat wordt ingezameld. Help mee en maak onze stichting het goede doel bij de supermarkt bij jou in de buurt!

1 MILJOEN VOOR ONDERZOEK

Voor zeldzame ziekten is te weinig geld beschikbaar om onderzoek te doen naar een behandelmethode en om de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren. De droom van mensen met Ushersyndroom is dat onderzoekers op tijd een behandeling vinden om het doof én blind worden te stoppen.

#1000X1000 en maak onze droom werkelijkheid!

1000X1000 GALERIJ

Heb jij een statiegeldactie opgezet bij jou in de buurt? Laat het ons weten en neem contact op met Lisette Boddendijk via de mail.  Dan maakt zij een leuke fotocollage die wij dan plaatsen in de galerij.

Gebruik de hashtags #1000X1000 #stopUSH als jij je foto deelt op social media.