DOE MEE MET EEN EVENT

Wil je zelf geen actie opzetten, maar wel iets doen? Sluit je dan aan bij een event! Ren bijvoorbeeld mee met team Run4Usher of loop mee met de Dam tot Dam wandeltocht. Of organiseer je eigen event en schenk de opbrengst daarvan aan onze stichting.

Een sportieve inspanning is een fantastische manier om je in te zetten. Je ontmoet andere Usher-betrokkenen en lotgenoten en je krijgt naast het belang van de actie ook een goede conditie voor terug!

START JE EIGEN SPONSORACTIE

Doe je zelf mee aan een event dan kun je via ons actieplatform een sponsoractie aanmaken. De donaties voor jouw persoonlijke actie worden dan rechtstreeks overgemaakt naar de bankrekening van Stichting Ushersyndroom.

MAAK ONS HET GOEDE DOEL VAN EEN EVENT

Vaak zijn organisaties van bestaande events op zoek naar goede doelen aan wie de opbrengst van een event geschonken kan worden. Zie je zo’n oproep voorbij komen? Aarzel niet en breng Stichting Ushersyndroom als goed doel onder de aandacht van de organisatie.
Stichting Ushersyndroom is een origineel goed doel waarbij een sponsoring grote impact kan maken!

ORGANISEER OF HELP MEE MET EEN EVENT

Samen sta je sterker! Door mee te helpen met het organiseren van een event leer je andere Usher-betrokkenen en zetten jullie je ook nog eens in voor een super goed doel! Of organiseer samen met je vrienden en familie een event bij jou in de buurt!

RUN4USHER ZEVENHEUVELENLOOP

Elk derde weekend van november vindt het event Run4Usher plaats tijdens de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. De Zevenheuvelenloop is een gerenommeerde hardloopwedstrijd van 15 kilometer door het glooiende landschap van het Rijk van Nijmegen. De Zevenheuvelen-nacht is een waar spektakel: in het donker 7 kilometer rennen. Een hele uitdaging, waarbij alle omstanders en hardlopers versierd zijn met lampjes. Team Run4Usher rent al enkele jaren mee en wordt elk jaar groter. Ushers met hun loopbuddy, familie en vrienden, artsen en onderzoekers, iedereen rent mee! Wil jij ook met ons meerennen? Meld je dan aan zodat we je op de hoogte kunnen houden!

40 VAN BREDA

Elk jaar op de 1e zondag van oktober vindt de 40 van Breda plaats. Dit is een uniek hardloopevenement waarbij je alle afstanden loopt van de Bredase Singelloop. Vanaf de oprichting van ‘de 40 van Breda’ gaat de opbrengst naar 2 goede doelen: Stichting Driving Nurses en Stichting Ushersyndroom. Fantastisch toch!
Wil jij de uitdaging van 40 km hardlopen, ook een keer aangaan? Doe dan mee en schrijf je in voor dit event in Breda.

LOOP DE VIERDAAGSE VOOR USHER

Loop jij dit jaar de Vierdaagse in Nijmegen? Loop dan voor Usher! Wij maken geen gebruik meer van het actieplatform van de Vierdaagse sponsorloop omdat daar geld aan verbonden is. Dat is natuurlijk zonde. Via ons eigen actieplatform kun je heel makkelijk een sponsoractie aanmaken en je tijdens de Vierdaagse laten sponsoren.
Dit kan natuurlijk ook als je een vierdaagse wandeltocht loopt in je eigen buurt of van school.

WANDELEN OP USHER AWARENESS DAY

De Internationale Usher Awarenss Day valt elk jaar op de 3e zaterdag van september. Dit valt samen met de Dam tot Dam wandeltocht. Een perfecte gelegenheid om met een grote groep bekendheid te geven aan Ushersyndroom en elkaar te ontmoeten. De Dam tot Dam wandeltocht is een heerlijke wandeling van Amsterdam naar Zaandam door een prachtig landschap. Je kiest als wandelaar voor routes over 10, 20, 27 of zelfs 42 kilometer. Wil je ook meelopen? Meld je dan aan via de mail.

USHER ACTIE RIJNSBURG

Usher Actie Rijnsburg is een vriendengroep die in actie komt voor hun vriendin Liesbeth en andere mensen met Ushersyndroom. Zij organiseren acties om zoveel mogelijk geld bij elkaar te verzamelen. Neem eens een kijkje op hun event-pagina.

WATERINGSE VELDLOOP FESTIJN

Het Wateringse Veld Loopfestijn vindt plaats op zondag 14 juni 2020. Voor de 2e keer op een rij is Stichting Ushersyndroom het goede doel!
Het is een gezellig hardloopevenement dat met de diversiteit aan afstanden voor iedereen iets te bieden heeft. Doe mee en meld je vandaag nog aan!

AGENDA

Kijk in de agenda om te zien waar en wanneer er een event is voor Stichting Ushersyndroom.