OVERWIN JEZELF EN REN MEE!

Run4Usher is hét sportevenement voor mensen die van een uitdaging houden. Elk jaar in het 3e weekend van november rent een groot team van Run4Usher mee tijdens de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. 

Al jaren trekt het hardloopevent van de Zevenheuvelenloop vele lopers vanuit binnen- en buitenland. Het parcours van 15 km op zondag wordt wel beschouwd als het mooiste van Nederland!  De NN Zevenheuvelennacht van 7 km op zaterdagavond is een belevenis voor iedereen, of je nu een beginnende of een juist gevorderde loper bent. Dit bijzondere parcours en de entourage betoveren iedereen. Deelnemen aan de Zevenheuvelennacht is genieten van de mysterieuze verlichting en geluiden onderweg. Kortom: een ervaring om nooit te vergeten!  

Tiende editie: Run4Usher

Dit jaar viert Run4Usher een jubileum! In het weekend van 18 en 19 november 2023 vindt namelijk de tiende editie van Run4Usher plaats.
Onze zichtbaarheid tijdens de Zevenheuvelenloop zorgt niet alleen voor meer bekendheid voor Ushersyndroom. Samen kunnen we ook door middel van sponsoracties en bedrijfssponsoring, veel geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar Ushersyndroom.  

Overwin jezelf, help mee en sluit je aan! 
Verzamel jouw team van vrienden, kennissen, familie of collega’s en lever samen een topprestatie. Vooraf verzamelen we in de leukste kroeg van Nijmegen. Daar krijg je je hardloopshirt uitgereikt en is er gelegenheid je om te kleden. Na afloop verzamelen we hier weer en is er een hapje en een drankje om samen na te genieten van dit geweldige avontuur

Tof dat je in actie komt! Maar eerst nog even wat praktische zaken.

Rond mei is de inschrijving voor de Zevenheuvelenloop geopend en zal het organisatieteam van Run4Usher ook in de startblokken staan. Houdt daarom onze nieuwsbrief, website en socials in de gaten.