SCHENKEN

Schenken is een heel aantrekkelijke manier om ons te steunen. Vooral omdat wij een ANBI-status hebben, zodat jouw gift (zakelijk of privé) aftrekbaar is van de belasting.
Met een schenking help je ons in onze missie: ‘In 2025 is Ushersyndroom behandelbaar!’

NIEUWSBRIEF

Blijf automatisch op de hoogte van alle ontwikkelingen en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

PERIODIEKE GIFT

Wie aan het goede doel geeft, heeft recht op een flinke aftrekpost in de aangifte inkomstenbelasting. De belastingdienst onderscheidt wel twee soorten giften, de gewone giften en de periodieke giften.

ONDERZOEKSPROJECTEN

Wij knokken ervoor dat onderzoekers op tijd een behandeling vinden om het doof én blind worden te stoppen. Het is complex, er zijn vele onderzoeken en doorbraken nodig om deze ziekte te behandelen.
Wij besteden de verworven inkomsten aan wetenschappelijk onderzoek voor een behandeling van Ushersyndroom en ter verbetering van kwaliteit van leven.

Wil je weten welke onderzoeken wij graag willen financieren?

NALATENSCHAP

Je kan Stichting Ushersyndroom op laten nemen in je testament. Sinds januari 2016 is je nalatenschap aan een goed doel vrij van successierechten. Dit betekent dat je geld volledig ten goede komt aan onderzoeksprojecten voor een behandeling van Ushersyndroom.

Overweeg je om Stichting Ushersyndroom op te nemen in je testament? Dit kan door middel van een erfstelling of legaat. Het testament dien je vast te leggen bij de notaris.

LEGAAT VAN HARRIE

Harrie Overdijk liet na zijn overlijden een legaat achter voor Stichting Ushersyndroom.

CONTACT

Stichting Ushersyndroom
Postbus 15746
1001 NE Amsterdam

KvK: 55 61 3004
RSIN 85 17 86 571

Bankgegevens:
NL 85 RABO 0362.3905.25
BIC: RABO NL2U
t.n.v. Stichting Ushersyndroom